Başvuru Formu
ISO 22000:2005 İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Konusu:
Gıda Güvenli Kavramı Tanımlar ve Terimler (Operasyonel Ön Gereksinim Programı v.b )
Gıda Mevzuatı ve Yasal Şartlar
Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Değerlendirilmesi
Belgelendirme Kuruluşlarının Rolü
ISO 22000:2005’in Analizi ; Şartları,İçeriği ,Yorumlanması,Sistem Etkinliğinin Değerlendirilmesi
Tehlike Analizi
Sistem Dokümantasyonu
Denetim, denetim tipleri ve uygunsuzluk tanımları
Denetçi / baş denetçi sorumlulukları ve özellikleri
Denetim planlama ( Kontrol listesi, denetim planı v.b oluşturma )
Denetim ve uygunsuzlukların raporlanması
Düzeltici faaliyetlerin değerlendirilmesi
Belgelendirme ve akreditasyon hakkında bilgilendirme
Pratik çalışmalar
Değerlendirme sınavı
Kimler Katılabilir:
Kuruluşlarda Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri’nin etkin kurulmasını ve uygulanmasını sağlayacak yöneticiler
ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi iç denetçisi olmak isteyenler
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin yürütülmesinde görev alan çalışanlar
Tedarikçi/ taşeron denetimlerinin etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi ve tedarik zincirinin istenilen nitelikte işlemesini sağlamak isteyenler
Taraf belgelendirme kuruluşlarının denetçileri ile aynı bakış açısı ve bilgi seviyesini paylaşmak isteyenler
Danışmanlar
Şirketlerinde ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi denetlemek isteyen tüm çalışanlar